Fasiliteetitlogo_erotin.png

Yhdistyksellä on käytössään sorapintainen tottiskenttä (pikkukenttä) Hyvinkään Sveitsin koiraurheilupuistossa. Kentältä löytyy sekä kiinteä A-este ja metrinen hyppyeste sekä säädettävä A-este ja hyppyeste.

Kenttä on vapaasti käytössä kaikille yhdistyksen jäsenille kellon- ja vuodenajasta riippumatta. Pois lukien hetken jolloin kenttä on varattu muuhun käyttöön. Varaukset löytyy "Fasiliteetit->Pikkukentän varaukset" , josta kannattaa aika ajoin käydä tarkistamassa milloin kenttä on varattu.

Pikkukentta.jpg

Tämän lisäksi käytössämme on Torstaisin Sveitsin iso nurmikenttä josta löytyy ensinnäkin tilaa ja sen lisäksi sekä A- että hyppyeste.

isokentta.JPG

Isonkentän viereisestä varastosta löytyy lisää harrastevarusteita itsenne ja koiran kiusaksi :) Avaimia varastoon löytyy hallituksen jäseniltä ja useammaltakin aktiivisimmalta harrastajalta. Jos siis tarvitse esim pressuestettä, kapuloita, pyssyjä, etc. niin kysäise rohkeasti josko jollakin paikalla olijoista olisi avain hallussa.

Yhdistyksen kautta saa myös tilattua hyvälaatuisia koiraharraste vaatteita ja liivejä. Tarkemmat kuvaukset löytyy "Fasiliteetit->Varusteet" alasivuilta.