Koe- ja kilpailutoimintalogo_erotin.png

Yhdistyksemme järjestää vuosittain kokeita eri PK-lajeissa kuten haku, jälki ja IPO sekä käyttäytymiskokeita (BH), joista viimeksi mainittuun ovat kaikkien rotujen edustajat enemmän kuin tervetulleita.

Olemme myös järjestäneet vuosien saatossa, yhteistyössä eri palveluskoirayhdistysten kanssa, palveluskoiraliiton alaisia PK-suomenmestaruuskisoja. Viimeeksi vuosina 2012 (Hyvinkäällä) ja 2014 (Tuusulassa).

Ilman aktiivista jäsenistöämme koe- ja kilpailutoiminta olisi mahdotonta. Heille suuri kiitos.

Olemme koonneet "koe- ja kilpailutoiminta" sivuston alle jäsentemme tuloksia useasta eri syystä. Ensisijaisesti sen takia, että pidämme joka tapauksessa kirjaa tuloksista palkitaksemme vuoden aikana parhaat onnistujat. Ja toisekseen sen takia, että kilpailijalle jää pysyvä, tatuointi luontoinen merkintä tuloksestaan. Internet kun on kuulemma paikka mistä mikään ei häviä... Ikinä ;)

Jotta tilastot pysyvät ajan tasalla, niin muistakaa hyvät jäsenet ilmoitella tuloksenne sähköpostitse Ari Metsolle. Niin ja pliiis. Katsokaa mallia kuinka tulokset on aikaisemmin ilmoitettu ja antakaa ne samassa muodossa. Nopeutatte näin tulospäivitystä www-sivuilla.

logo_erotin.png

Iiro_JK3_Hyvinkaa_11.5._2014_086.JPG